Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Négy pontra megközelítette a Tottenham Szoboszlaiékat az angol bajnokságban

Hiába a korábbi súlyos pontvesztések, a Tottenham a legutóbbi győzelmével így is csak 4 pontra van a listavezető Liverpooltól.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tottenham sokáig veretlenül játszott az angol bajnokság idei szezonjában, vezették is a kiírást, majd jött egy nem várt mélypont. Egymást követték a vereségek, és nem kis mennyiségben, rövid idő alatt több mint 10 pontot veszítettek. Öt egymást követő meccsen sem tudtak nyerni, ami nem kevés pontjukba került.

A Newcastle elleni meccset sem várhatták túl magabiztosan, már csak amiatt sem, mert a „Szarkák” újra jó formát kezdtek el mutatni. Ennek ellenére Spurs simán, 4-1-re győzte le az ellenfelét, így messze jobb hangulatban várhatták a péntek esti mérkőzést a Nottingham Forest otthonában, ahol sosem könnyű játszani. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem volt egyszerű dolguk, és az első gól csak az első félidő hajrájában született meg a sokat kritizált Richarlison révén, akitől messze több gólt reméltek az átigazolása óta. Sőt, az 58. percben Elanga, a Manchester United korábbi játékosa egyenlített, majd a VAR-szobában úgy döntöttek, érvénytelenítik a találatot.

A folytatás is izgalmasan alakult, mert noha a 65. percben már 2-0 volt az állás, 5 perccel később Bissouma azonnal piros lapot kapott. Az emberhátrány ellenére is megtartotta az előnyét a Tottenham, és ezzel egy nagyon fontos 3 pontot húzott be. Ugyan még mindig csak az 5. helyen állnak 33 ponttal, a listavezető Liverpool is mindössze 4 pontra van tőlük, akik a Manchester United ellen játszanak a hétvégén, így lehet arra esély, hogy a két csapat közti különbség ne változzon.

Az Arsenal 36 ponttal várja a folytatást, közvetlen a 35 pontos Aston Villa előtt, míg a Manchester City, akik nincsenek jó formában, 33 pontot gyűjtöttek eddig, akárcsak a Tottenham, de ők sem játszották még le a 17. meccsüket a bajnokságban. Szombaton a Chelsea, a Manchester City és a Newcastle is pályára lép.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.