Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,71 Ft
Euró
386,40 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
61,759 $

Mámorítóan jól néz ki Stana Alexandra

Továbbra is csak keveset tudni Stana Alexandra jelenlegi magánéletéről, de az biztos, hogy csodálatosan néz ki.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra életét is megváltoztatta a Dancing with the Stars, aminek negyedik évadában már döntős volt. Eddig nem sikerült nyernie, ám most minden eddiginél közelebb került ahhoz, hogy felérjen a csúcsra a műsorban. Marics Peti és a mögötte álló népszerűség részben garanciát jelenthetett arra, hogy el fognak jutni a döntőig.

Az első pillanattól kezdve nem volt kérdés, hogy döntősök lesznek, és Petinél aligha dolgozott bárki is többet a tánctermekben. Sokszor még éjfélkor is gyakoroltak, és az énekes nagyon megszerette ezt az életet. Megismerhettük az érzelmesebb oldalát, köszönhetően Alexandrának is, aki remek tanár és barát. Soron kívül Szijjártó Péter már „nagyon szeretne túl lenni” a Paks2-n

Kiváló duó voltak, és ugyan végül másodikak lettek, nem csalódtak. Krausz Gábornak és Mikes Annának, a két nagy győztesnek rögtön gratuláltak, akikről azt találgatják, hogy vajon együtt vannak-e. Erre a kérdésre még mindig nem válaszoltak egyértelműen, de sokan szeretnék, ha a való életben is egy párként folytatnák tovább.

Stana Alexandra kapcsolata viszont válságban lehet a hírek szerint. A profi táncosnő, akinek nagyon gyors véget ért a házassága, egy ideje Meggyes Dávid oldalán éli az életét, a Párharcban is együtt szerepeltek. Közös családot is terveztek, most azonban valami gond lehet, aminek egyesek örülnek, mások nem.

Sok támadást kapott a kapcsolatuk, amikor kiderült, hogy Horváth Gréta exe Alexandrával jött össze. Azzal is támadták a táncosnőt, hogy egyesek szerint ő szakította szét Grétát és Dávidot, amit kategorikusan tagadtak, erről szó sem volt. Alexandra népszerűsége töretlen, és egyszerűen fenségesen jól néz ki, csak úgy olvadoznak tőle a pasik.