Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Zámbó Krisztián keményen készül: „Rettegjen, akit velem összehoz a sors”

Úgy tűnik, Zámbó Krisztián nagyon komolyan gondolja, hogy elindulna a Sztárbox következő évadában, ahol a nehézsúlyú mezőnyben kaphatna lehetőséget.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Véget ért a Sztárbox idei évada, aminek három győztese lett. Berki Mazsi, Molnár Áron és Brasch Bence húzták be a finálét, méghozzá magabiztosan, és egy ideje tudhatjuk, hogy jövőre is lesz Sztárbox, aminek sokan örülnek, főként a celebek, akik szabályosan sorban állnak azért, hogy megkapják ezt a nagy lehetőséget.

A boksz nem veszélytelen, még az amatőrök szintjén sem, láthattuk, hogy mi történt Kabát Péterrel, akit lehetséges, hogy operálni kell. Emiatt egy ideig eltart, mire teljesen felépül a kiütésből, de szerencsére az agya nem sérült. Az őt kiütő Rácz Jenő már messze rosszabbul járt, pedig úgy tűnt, nincs nagy baja. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Molnár Áron pillanatok alatt kiütötte a döntőben, és ha nem állítják meg a mérkőzést, lehetséges, hogy sokkal súlyosabb sérüléseket szenved, Sajnálatos módon így is súlyos a sérülése, és nem kizárt, hogy őt is meg kell operálni. Erre nemigazán számíthattak, ráadásul egy ilyen durva arcsérülésre semmiképpen, mintha összeverték volna.

Ennek tudatában kell készülnie a többi sztárnak, bár a női mezőny a fejvédő használata miatt ezen súlyos sérülésektől eltekinthet. A férfiaknál viszont már minden benne lehet a pakliban, és valószínűleg látván a sérüléseket, páran átgondolják a dolgot, hiába nagy lehetőség ez, minden bizonnyal anyagi szempontból is.

Zámbó Jimmy fia, Krisztián már többször hangsúlyozta, hogy ott akar lenni a ringben, hatalmas vágya megmérettetni magát a Sztárboxban, amire talán lehetőséget is kaphat. „Esélytelen! Nekem mindegy váltósúly, nehézsúly! Én az utcán tanultam! Rettegjen, akit velem összehoz a sors.” – írta a posztjában Krisztián, aki csatolt is mellé egy fotót.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Halálos áldozata is van a bátaszéki lakástűznek, 17 tűzoltó próbált segíteni

Mint kiderült, halálos áldozata is van a Bátaszéken bekövetkezett lakástűznek, amiről a Katasztrófavédelem adott tájékoztatást.