Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Előtte/utána fotókon Tóth Andi hihetetlenül látványos átalakulása

Tóth Andi egy nagyon beszédes képsorozattal állt elő, megmutatván, hogyan nézett ki plusz kilókkal és most.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindenkinek mást és mást jelent a jó forma, és a végén az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ha másoknak akarunk megfelelni, annak sincs jó vége, depressziósakká válunk, és ez csak a jéghegy csúcsa. Ezernyi más negatív kivetülése is van vannak, ha valaki nem bánik jól az életével, az egészségével.

Tóth Andi is tudna erről beszélni, és kisebb csoda, hogy a rengeteg bántás miatt nem lett súlyos beteg. Kitartó maradt, a lelke valahogyan elbírta az óriási nyomást, többek között azt is, hogy nem kevesen a halálát kívánták. Manapság is vannak őrült kommentek, és azok sincsenek kevesen, akik nem hajlandóak elismerni a képességeit. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Láthattuk, hogy a Dancing with the Starsban mekkorát táncolt két héttel ezelőtt. Mindenkinek leesett az álla, akárcsak 24 órával később, amikor a Sztárban Sztár leszek!-ben nyűgözte le a közönséget. Tóth Gabi is csak dicsérni tudta, és megtudhattuk, hogy valójában nem Andi tiltotta le őt a közösségi médiában, hanem fordítva.

Gabit is sokan támadják, legutóbb videóban üzent, annyira elege lett már a dolgokból. Ennek ellenére ő is kitart, és pontosan tudja, milyen az, amikor az emberek a megjelenésével próbálják megszégyeníteni. Andival ugyanezt csinálják, hol kövérnek, hol pedig vékonynak tartották az évek alatt, semmi sem jó egyeseknek.

Andi most megmutatta, hogyan nézett ki akkor, amikor volt rajta pár kiló, és most, amikor csúcsformában van. Finoman szólva is beszédes a különbség, igazi sportolói kinézetet hozott össze az énekesnő, aki sokkal jobban érzi magát ebben a formában. Ha kíváncsiak vagytok az előtte/utána fotóra, csak kattintsatok erre a linkre.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.