Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,26 Ft
Euró
401,27 Ft
Font
479,44 Ft
Bitcoin
60,597 $

Félszáz gólnál tart idén Ronaldo, bombaformában a portugál világsztár

Klubjában és a válogatottban is ontja a gólokat Cristiano Ronaldo.

...svg content...MTI/EPA/JOSE COELHO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Alig néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Cristiano Ronaldo 1200. profi mérkőzését játszotta karrierje során – melyet szintén góllal és gólpasszal ünnepelt -, máris újabb mérföldkővel került a címlapokra. A 38 éves portugál világsztár ugyanis ötvenedik gólját szerezte ebben az évben, pályafutása során immár nyolcadik alkalommal.

Ronaldo ezúttal az Al-Shabab ellen idegenben 5-2-re megnyert találkozón volt eredményes. Csapata, az Al-Nasszr ezzel megerősítette második helyét a Pro Liga tabelláján, a még veretlen Al-Hilal ugyanakkor így is hét ponttal vezeti előttük a bajnokságot. Mögöttük az Al-Ahli hat egységgel követi Ronaldóékat. Soron kívül Fidesz: Magyar Péter egy hónap után betalált a munkahelyére

Ronaldo akár még évekig termelheti a gólokat, ahogy néhány nappal ezelőtt fogalmazott, „még nem végeztünk”, célozva ezzel arra, hogy újabb rekordokat dönthet mind a meccsek számát, mind pedig a góljait tekintve.

A labdarúgás statisztikáival foglalkozó IFFHS adatai alapján Ronaldo előtt már csak három kapus szerepel a legtöbb találkozón pályára lépő játékosok örökranglistáján. Közülük ketten már visszavonultak. A portugál vélhetően a 2026-os világbajnokságon is szerepelni akar a válogatottban, ahol csapatkapitányként továbbra is főszerepet vállal.

Azonnali hatállyal távozik a MÁV-HÉV vezére

A járatritkítós ügyet követően távozik azonnali hatállyal a MÁV-HÉV vezére, amit időközben hivatalos formában is megerősítettek.