Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Klopp elismerte, a Liverpool a szerencsének köszönhetően győzte le a Crystal Palace-t

Jürgen Klopp is látta, hogy a győzelem szerencse nélkül biztosan nem jött volna össze.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Liverpool szombaton 2-1-re legyőzte a Crystal Palace-t, noha a mérkőzés első 76 perce még a Liverpool edzőjének saját bevallása szerint is „nagyon rossz volt”. Klopp a sajtónak nyilatkozva sem rejtette véka alá véleményét:

„Ez 76 percnyi igazán rossz játék volt részünkről. Idejöttünk, és azt hiszem, láthattuk, hogy az elején a Crystal Palace bizonytalan volt, nagyon alacsony önbizalommal, és azt hiszem, nagyon sok mindent megtehettünk volna, de nem tettük.” Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Klopp hozzátette, a Liverpool rossz teljesítménye arra vezethető vissza, hogy nagyon intenzív hetek vannak mögöttük, így egyes mérkőzések első félideje „néha trükkös” tud lenni. Rámutatott, a második félidőben már szemmel látható volt, hogy a Liverpool jobban akart teljesíteni, és Klopp is úgy érezte, egyre jobban irányították a játékot.

A 90min.com jelentése szerint Klopp azt is megjegyezte, a Liverpool ugyan egy pillanatra elveszítette a labdát a második félidőben, és komoly erőfeszítéseket kellett tenniük a védekezésben, a szerencse az ő oldalukra állt:

„Nagyon boldog menedzser vagyok ebben a pillanatban, és tudom, hogy szerencsénk is volt. Ha csak akkor nyersz, amikor nagyon jó vagy, akkor nincs esélyed arra, hogy igazán sikeres legyél, ez már csak ilyen.”

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.