Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Farm VIP: mindenki az orvosok véleményére vár Rékasi Károly állapota miatt

Rékasi Károly mindenképpen harcolni akart, de lehetséges, hogy ez most a versenyébe kerül a Farm VIP-ban.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, nem ezek élete legjobb napjai Rékasi Károlynak, akit egyenesen kiborít Szabyest. A fiatal fiú rátett egy lapáttal, és azt mondta, a színész szellemileg megrogyott, de szerencsére akkor ezt nem hallotta.

Gáspár Zsolti pedig már szakembereket küldene a farmra, hogy megoldódjon a helyzet. Mindeközben Kis Daniella is kiakadt Ripli Zsuzsi miatt, aki ugyan szeret irányítani, talán már bánja, hogy elvállalta a csapat vezetését. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A legnagyobb kérdés jelenleg az, hogy mi lesz Rékasi Károllyal, aki a súlyos motorbalesete miatt, fájdalmakkal is küszködik. Emiatt nem egy feladattól lépett vissza, viszont a legutóbbinál nem akart meghátrálni.

Néhány csapattag érezte, lesz valami, ráadásul ennél a kemény feladatnál a lábat kellett a leginkább használni. Azóta tudhatjuk, hogy Károly bejelentésre készülhet, és most mindenki az orvosi véleményeket várja.

A csapat összeült, hogy megvitassa a kérdést, részben magukat hibáztatták, de közben látták, hogy Károly mennyire akar teljesíteni. Emiatt is engedték neki, hogy akcióba lendüljön, ugyanakkor lehetséges, rossz döntés volt.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.