Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Libri sem nyit ki szenteste, a vidéki üzleteik is zárva lesznek aznap

A vezérigazgató szerint a könyvpiacon is a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a kollégákon.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Több más hazai üzlethez hasonlóan a Libri sem nyit ki szenteste, így a budapestiek mellett az összes vidéki áruházát zárva tartja a könyvkereskedő december 24-én – írta meg a Portfolio.

„A kereskedelemben, és így természetesen a könyvpiacon is, a karácsonyt megelőző egy-két hónap az, ami a legnagyobb forgalmat hozza, így nagy a terhelés ilyenkor a munkatársakon” Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

– idézik a cég közleményében Kovács Péter vezérigazgatót.

Mint ismert, az elmúlt hetekben számos áruház bejelentette, hogy nem nyitnak ki szenteste: így aznap többek között a Lidl, a Rossmann, a Penny, a Diego, a Jysk, az XXXLutz, valamint az OBI üzletei is zárva lesznek.

Egyúttal az a kérdés is felmerült, kötelezően kivett szabadság vagy valami más lesz a december 24-i boltzár idejére? A téma kapcsán pedig Neubauer Katalin, a Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára mondott el néhány dolgot.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.