Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Krausz Gábor nem tagadja, sebzett lélekkel érkezett meg a Dancing with the Starsba

Ugyanakkor ragyogva távozik, ráadásul győztesként, amire több mint büszke lehet, óriási eredmény ez tőle.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nemcsak tőle, mástól is az lett volna, de Krausz Gábor valóban a nulláról indult. Semmilyen tánctudással nem rendelkezett és eleinte azt gondolta, ő esik ki elsőként, majd a hetek alatt Mikes Anna megtanította őt táncolni.

Gábor és Anna megnyerték a Dancing with the Starst, amire végtelenül büszkék. A chefnek volt egy sejtelmes nyilatkozata Gelencsér Timinek, amire sokan felkaphatták a fejüket, nem kevesen bíznak abban, hogy már egy párt alkot a győztes duó. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ezek egyelőre csak találgatások, pletykák, de az nem titok, hogy Gábor a Tóth Gabival való szakítás után nehéz helyzetbe került lelkileg. Az egyik táncuk is részben ezt szimbolizálta, majd jött a fordulat.

Krausz Gábor sebzett lélekként érkezett

„Valóban azt szimbolizálta, hogy egy koszos, sebzett csávó idejött, és már lehetett látni, hogy fénylik, de Annának köszönhetem, hogy ez már kívül-belül fénylik, úgyhogy köszönöm szépen.” – mondta az eredményhirdetés előtt Gábor.

Anna kiemelte, soha nem az eredmény volt számukra a legfontosabb, és elárulta, Gábort fel kellett készíteni erre az utazásra, mert nagyon erősnek kell lenni lelkiekben azoknak, akik nyolc adáson keresztül ott vannak a versenyben.

„Fel kellett őt szépíteni, önbizalmat kellett neki adni, és adásról adásra ezt megkapta. Megkapta a visszajelzést a közönségtől, tőlem is, bár én hiába mondtam, hogy olyan ügyes vagy, de ez nem mindig volt elég.”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.