Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Nyert az Arsenal, növelték az előnyüket a Manchester City előtt

Arsenal megpróbál meglógnia riválisok elől, miközben hozták a kötelezőt a Wolverhampton ellen szombat délután.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az angol bajnokság is folytatódik, és az előző szezonhoz hasonlóan az Arsenal vezeti a kiírást. A londoniak előnye azonban nem olyan meggyőző, mint korábban, a szezon is nehezebben kezdődött számukra.

Az eredményeik így is erősek, mert még mindig csak egy vereség áll a nevük mellett. Eddig háromszor játszottak döntetlent, és 10 győzelemmel vezetik a tabellát, ami meggyőző, és nyomást helyeznek a riválisokra. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Szombaton a Wolverhampton volt a londoniak vendége, amiben nem volt sok köszönet, legalábbis az első 15 percben biztosan nem. Saka már a 6. percben eredményes volt, míg Odegaard a 13. percben köszönt be, addig a vendégek az utolsó percek előtt szépítettek.

A gála ugyan elmaradt, ez a 3 pont aranyat érhet a végén, de láttuk, mi történt az előző szezonban, amikor a Manchester City a végén beelőzte Arteta csapatát. 33 ponttal vezetik a tabellát, addig az egy meccsel kevesebbet játszott City 29 pontnál jár, eggyel többel, mint a Liverpool és az Aston Villa, akik az év nagy meglepetése eddig.

A Manchester City vasárnap lép pályára a Tottenham ellen, akik az elmúlt három mérkőzéseket elbukták, de okozhatnak még kellemetlen perceket a címvédő otthonában. A Liverpool pedig a Fulhamet fogadja holnap délután, ami könnyebb kihívásnak ígérkezik, mint a manchesterieknek a Spurs elleni mérkőzés.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.