Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Farm VIP: borzalmasan nagyot esett Ripli Zsuzsi (videó)

Ha ez betonon, kemény talajon történik, Ripli Zsuzsi valószínűleg nem ússza meg súlyosabb sérülések nélkül.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP egy pillanatra sem engedi lankadni a nézők figyelmét, mindig történik valami az új évadban. Legutóbb két új játékos csatlakozott, akiket az egész ország ismer, és természetesen egyelőre nagyon lelkesek.

Hogy mi lesz velük a folytatásban, nem tudni, mert egyre keményebbek a feladatok, nincs idejük arra, hogy lassan vegyék fel a ritmust. Rékasi Károly is sokat tudna erről beszélni, aki keményen küldte el Szabyestet, látni sem akarja. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Nem nehéz kitalálni, hogy ezek után ki kapná a legtöbb szavazatot, kivéve, ha Szabyest védetté válna. A fiatal srác nem kevés embernél húzta ki a gyufát, már Ripli Zsuzsinak is kezd elege lenni belőle.

Közben zajlik az új termelés, a csapatok igyekeznek elkerülni a farmgyűlést, ami mindig kellemetlen. Néhol kínos hallgatniuk a véleményeket, és láthattuk, Paprika Dorina milyen nehéz helyzetbe került emiatt.

A legutóbbi játék során ide-oda kellett rohangálniuk a sztároknak, majd az egyik pillanatban Ripli Zsuzsi óriásit esett. Szerencsére nem sérült meg, majd Vajd Johnny nem győzött bocsánatot kérni a csapattársától.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.