Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,32 Ft
Euró
388,43 Ft
Font
451,59 Ft
Bitcoin
61,737 $

Lidl: ezek a legforgalmasabb áruházi órák a karácsonyi bevásárlási roham idején

A vállalat szerint a tavalyi évre vonatkozó adatok jó előrejelzést adhatnak a vásárlóknak az idei évre is.

Fotó: Karácsonyi vásárlók a londoni Oxford Streeten 2022. december 11-én. MTI/EPA/Tolga Akmen
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A brit Lidl elárulta, hogy tavaly a legforgalmasabb órák a karácsonyi előtti bevásárlási napokon a nap közepén voltak üzleteikben, egész pontosan 12 óra és 14 óra között – írja az Origo a Retail Gazette brit kiskereskedelmi szaklapra hivatkozva.

A cég közölte azt is, hogy átlagosan nézve a legkevesebb vásárlót reggel 8 és 10 óra között, valamint 18 óra után regisztrálták boltjaikban, vagyis akik szeretnék elkerülni a tumultust, jobban járnak, ha ezekben az időpontokban indulnak vásárolni. Soron kívül Az inflációra hivatkozva többször is árat emelhetnek a bankok

Hozzáteszik, a trendeket nézve egyébként az látható, hogy a diszkontláncnál a karácsonyt megelőző péntek a legforgalmasabb nap. A vállalatnál arra számítanak, hogy ez idén sem lesz másként.

Mint ismert, idén Magyarországon a korábbiakhoz képest változás várható a diszkontlánc ünnepi nyitvatartásában, ugyanis a Lidl áruházai december 24-én zárva tartanak. Később hasonlóképp döntött a Rossmann, a Mountex, a Jysk és a Penny is.

Illetve a Lidl nemrég arról adott tájékoztatást, hogy meghatározott ideig és meghatározott termékekre boltjaikban további plusz kedvezményekre számíthatnak a 65 év feletti vásárlók. Kiemelték, az ajánlat egy hétig él.

A robothernyó felülírhatja az eddigi fejlesztéseket, minden eddiginél sokrétűbb a tudása

A moduláris robot a jövő egyik legígéretesebb megoldása lehet, és már most rengeteget tud.

Szentkirályi Alexandra szemetet cipelt Budapesten, elege van Karácsony Gergely munkájából

Szentkirályi Alexandra Budapest köztisztaságával sem elégedett, többek között ezen is változtatna, ha megkapná a lehetőséget a főváros irányítására.