Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Tóth Andi edzés közben is nagyon komolyan néz ki (videó)

Tóth Andi nem viccel, ha a formájáról van szó, már most megvan a 2024-es nyári formája, pedig még csak december sincs.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi is szeret sportolni, és noha soha nem volt sportoló, nagyon is fittnek mondhatja magát. Még mindig csak a 20-as éveit tapossa, így a teste is messze gyorsabban regenerálódik, mint majd később fog.

Ez már önmagában nagy előny, és egy ideje igen keményen edz. Küzdősportokat is űz, tehát az állóképességével sincsenek gondok, abszolúte helyén vannak a vonalai, sokan irigykedhetnek rá, amit megértünk. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Dancing with the Stars ideje alatt azonban már volt sportoló, igazi profi táncossá érett. Ezzel együtt érdekes lenne látni a Sztárboxban, mert valószínűleg azt is megnyerné, de mivel hűséges a TV2-höz, ez valószínűleg soha nem jön létre.

Remek a kapcsolata a csatornával, nagy lehetőségeket adtak neki, többek között Sztárban Sztárban is. Először versenyzőként bizonyított, majd zsűriként, aminek ideje alatt ugyan kapott pár kritikát, hozta a kötelezőt.

Andi a szabadidejében igyekszik edzeni is, és láthatjuk, fenékformában sem gyenge. Elképesztő vonalat hozott össze, amiről videó készült, és ha kíváncsiak vagytok rá, akkor kattintsatok erre a linkre.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.