Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Dancing with the Stars: Krausz Gábor zseniálisan dobálta Mikes Annát (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon sokat készültek a Dancing with the Stars elődöntőjére, ami látszott is a produkción.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna óriási párost alkotnak, csak árjuk kell nézni. Annyira nagy az összhang közöttük, mint csak keveseknél az elmúlt években, ennek is köszönhető, hogy ilyen messzire jutottak.

Egy héttel ezelőtt is fantasztikusak voltak, a nézők pedig rendre továbbjuttatták őket. Az elődöntőre minden eddiginél keményebben készültek, hiszen itt már a legkisebb hiba is sokba kerülhet. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

A zsűri is szigorúbb, viszont a végső döntés soha nem az ő kezükben van. Gábor és Anna első táncára is sokan voltak kíváncsiak, izgatottan várták, vajon mit hoznak össze szombat estére, amikor mindenki más is begyújtotta a rakétákat.

Gábor eddig is mindent beleadott, ami van, így valami extrára készült. Szó szerint beköltözött a táncstúdióba, miközben dőltek belőle az ötletek, amit imád Anna, illetve azt, hogy felszabadultan táncolnak.

Jive-ot táncolt a nagy duó, a show sem maradt el, az LGT egyik slágerére táncoltak, amivel visszahozták a 70-es éveket. A zsűri nem volt teljesen elégedett, a lépésekkel sem, de nem is adtak kevés pontot. Végül Nóri, Vajk és Tamás is 9 ponttal díjazta a produkciót, míg Gábor rosszabbra számított és elismerte, ez nem az ő tánca volt, a próbákon is akadtak gondjai a lépésekkel.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.