Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Dancing with the Stars: Krausz Gábor két profi táncost táncoltatott meg

Krausz Gábor és Mikes Anna mindig meg tudja lepni az embert, és ez a második produkció alatt sem volt másképp szombat este.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna között szemmel láthatóan megvan az erős kémia. Ezt ők sem tagadják, és az emberek talán többet is belelátnak ebbe, nagyon szeretnék, hogy a való életben is egy párt alkossanak.

Ahhoz kétség nem férhet, hogy Gábor és Anna duója tökéletesen működik, remekül egészítik ki egymást. Sokan szeretnének ilyen szinten táncolni, mint ahogyan Gábor alig pár hét alatt megtanult. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ez is csak Anna tehetség dicséri, aki kiváló táncos és tanár. Senki számára nem lehet kérdés, hogy ott kell lenniük a döntőben, viszont Marics Petiék és T. Danny-ék ellen nekik sem lenne könnyű dolguk.

Gábor az első produkció remeklése után már Stana Alexandrával folytatta tovább, kiegészülve Annával. Nem ment egyszerűen a felkészülés, viszont a végére összeállt a kép, és mindenki élvezte.

A zsűri nagyon felemásan értékelt, mert míg Nóri mindössze 8 pontot adott, addig Tamás már 9-et, míg Vajk 10-et, ami az első volt Gábor versenyében. Nagy volt az öröm, majd jöhetett a végjáték a kiesővel.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.