Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

A Bayern München csaphat le Raphael Varane-re

A játékost a Bayern Münchennel hozták összefüggésbe.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky Sports Germany munkatársa, Florian Plettenberg számolt be arról, hogy értesülései szerint a Manchester United védője, Varane a januári átigazolási időszak közeledtével „belső megbeszélések” tárgya a Bayern Münchennél.

Plettenberg szerint a Bundesliga bajnokai a játékos 14,9 millió fontos fizetése miatt kissé elbizonytalanodtak, ám továbbra is „érdekes” opciónak tartják a franciát, és továbbra is figyelemmel kísérik a helyzetét. Állítólag úgy vélik, a kölcsönadás nem opció. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Mint ismert, Varane 2021 nyarán nagy felhajtás közepette csatlakozott Ole Gunnar Solskjaer Unitedjéhez, az Old Trafford pályáján a Leeds elleni Premier League-nyitó mérkőzés előtt léphetett pályára.

A Real Madriddal négyszeres Bajnokok Ligája-győztes játékos azonban gyakran küzdött sérülésekkel, az elmúlt hónapban pedig kegyvesztett lett Erik ten Hagnál.

Varane mindössze egyetlen Premier League-meccsen, a Crystal Palace elleni vereség alkalmával lépett pályára azóta, hogy augusztusban a Nottingham Forest elleni mérkőzés félidejében sérülten távozott. Ten Hag ebben a szezonban inkább Harry Maguire-t, sőt időnként még Jonny Evanst is előnyben részesítette helyette.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.