Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Katonák védték meg Salah-t, miután szurkolók megrohamozták a pályán

A játékos irányába egyik pillanatról a másikra egy tucat szurkoló indult meg, végül katonák kísérték le a pályáról Mohamed Salah-t.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Liverpool csatárát, Mohamed Salah-t a Sierra Leone ellen 2-0-ra megnyert egyiptomi mérkőzés végén szurkolók vették célba, a kissé riasztó jelenetek nyomán pedig azonnal akcióba lendültek a pálya mellett tartózkodó katonai egyenruhás tisztviselők.

Miután Trezeguet kétszer is betalált a hálóba, ezzel pedig biztosította Egyiptom győzelmét, a szurkolók a 89. percben hirtelen megindultak a pályára, és egyenesen Salah felé vették az irányt. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A 90min.com jelentése szerint az első, Liverpool-mezt viselő drukker látszólag nyugodtan közeledett a játékoshoz, azonban mögötte egy maroknyi másik szurkoló kevésbé nyugodtan szaladt Salah felé.

A Samuel Kanyon Doe Sportstadion biztonsági emberei azonnal a tettek mezejére léptek, hogy megállítsák a tomboló szurkolókat, majd több szemtanú szerint ütéseket is mértek egyes drukkerekre, miközben katonai tisztviselőknek tűnő személyek kísérték le a pályáról Salah-t.

A Liverpool sztárjátékosa látszólag sértetlenül megúszta az incidenst. Khaled Al-Dirandali, az egyiptomi szövetség alelnöke a mérkőzés után elismerte, noha először nagyon aggódott, visszatekintve már nem gondolja, hogy a szurkolók bántani akarták volna a játékost.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.