Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

Hunyadi Donatella elmondta, mit gondol a Dancing with the Starsról

Hunyadi Donatella ugyan kiesett a Dancing with the Starsból, az mindig is meghatározó lesz számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya már nincs versenyben, de így is büszke lehet, mert eleinte azt gondolta, ő lesz az első kieső. Olyannyira nem jött be a jóslata, hogy majdnem a legjobb női versenyzővé vált, egészen az ötödik helyig jutott.

Sokat köszönhet a műsornak, ahogyan saját magának is, mert végig kitartó maradt. Ráadásul az utolsó hetében betegséggel küszködött, amiről csak kevesen tudhattak, és nem is akart beszélni erről a nyilvánosság előtt. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„Tegnap este véget ért nekünk a Dancing With The Stars! Boldog és hálás vagyok, életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam a műsorba.” – írta a posztjában Donatella, aki hálás azért, hogy ott lehetett a mezőnyben.

Donatella sokat kapott a műsortól

Donatella rengeteget kapott a műsorban lévőktől, ahogyan a nézőktől is. „Rengeteget kaptam tőle és hihetetlen sok értékes embert ismerhettem meg! Köszönettel tartozom mindenkinek, egy fantasztikus csapat tagja lehettem!” – folytatta a bejegyzésében a sztár.

„Rengeteg ember dolgozik kőkeményen azért, hogy mi hétről hétre csillogni tudjunk a színpadon és megmutathassuk mennyi minden lakozik bennünk! Ez nekem nagyon sok alkalommal sikerült! @dinibodi-vel az oldalamon, köszönök neked mindent, a legjobb mesterem voltál!”

„A @dancingtv2 5. Helyezettjeként azt tudom mondani, hogy boldogabb nem is lehetnék! Az idei mezőny minden eddiginél erősebb, álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyáltalán idáig is eljutok. Ez Nektek köszönhető, amiért hittetek bennem, és támogattatok!”

„Ilyen rövid idő alatt rengetegen megszerettetek minket, ez nekem egy új érzés! Sosem fogom elfelejteni ezt a kalandot, ezzel a műsorral én csak nyertem! Egy szó továbbra is: köszönöm. Hajrá srácok mindent bele! Toljátok oda neki jövő héten is!”

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.