Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Győzike igazi hősként teljesített a Párharcban (videó)

Gáspár Győző egyre nagyobb meglepetés a Párharcban, többek között saját magának is, de eddig valóban remekül teljesít.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ha szórakoztatásról van szó, akkor Győzike mindig top, és ezt a szeánsza ideje alatt is bizonyította. Nagyszerű hangulatot tud generálni és sokan vannak, akik vele akarnának versenyezni, mivel ügyesen forgatja a szálakat.

Azt sem gondoltuk volna, hogy képes lesz a szájába venni egy siklót, de megtette. Ez pedig több mint nagy örömöt okozott számára, mert segíthetett a csapatának, csak az járt a fejében, hogy pontot szerezzen. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Meghatározó figurája a műsornak, ám a mélypontok sem kerülik el. Egy alkalommal már sírás határán volt, nehezen tudta magában tartani a könnyeit, amikor látta, ahogyan Gáspár Bea bemászik egy koporsóba.

Győzike elmondta, számára ez egy csodálatos nap, mert noha irtózik a kígyóktól, teljesíteni tudta a feladatot. „Eszméletlen érzések vannak benne.” Sőt, azt is elárulta, ha kettesben van Beával, akkor biztosan nem csinálja meg a játékot. „Nincs az az isten, nincs az az ember.”

Hozzátette 50 éves koráig nem volt csapatjátékos, most viszont itt volt a nagy lehetőség, amivel élni tudott. „Nekem ez olyan jó érzés volt, és annyira boldog vagyok, hogy megcsináltam, csapatban dolgozhattam. Nekem ez többet ért, mint bármi.”