Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,689 $

Győzikétől volt hangos a Párharc villája, Gáspár Bea azonnal rászólt

Győzike kinevette Király Petit, aki eddig nagyon gyengén teljesít a Párharcban, és ha így folytatja tovább, biztos párbajozó lehet a párjával.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző megélt pár mélypontot a Párharcban, és valószínűleg még fog is, mert továbbra is versenyben van Gáspár Beával. A feladatok viszont egyre nehezebbek lesznek, és azok mindenkinek feladják a leckét.

Győző volt már sírás közeli állapotban is, amikor koporsóbak rakták Gáspár Beát. Hiába volt biztonságban, Győző érthető módon mélyre zuhant lelkileg, mert senki sem akarna ilyet látni, még egy játékban sem. Soron kívül A jövő héten indul az új ügyeleti rendszer a fővárosban – minden tudnivaló egy helyen

Ugyanakkor ez a Párharc, ez is a kihívások része, és szerencsére az igazán vidám pillanatok sem maradnak el. Az sem lehet kérdés, hogy Győzike a legszórakoztatóbb karaktere a műsornak, és az is marad.

Eredményhirdetés alatt is volt pár humorosabb jelenete, miközben Stohl András szép lassan ismertette az állást a két csapat között. A vártnál is szorosabban alakult a helyzet, és ez nagy feszültséget eredményezett.

Amikor kiderült, hogy Király Peti a második feladatát is elbukta, hirtelen Győzikétől lett hangos a villa. Gáspár Bea rá is szólt, hogy vegyen vissza, aki nagyon élvezte, hogy az ellenfelek totálisan feszültek.

Magyar Péter bejelentette, milyen esetben mond le a mentelmi jogáról

Ismét Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett egy levelet Magyar Péter, aki elárulta, mikor mond le a mentelmi jogáról.