Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Gáspár Győző sírás közeli állapotba került a Párharcban, drámai volt (videó)

Drámai volt a helyzet, mivel Gáspár Beát koporsóba rakták az egyik játék során, amit Gáspár Győző nagyon rosszul fogadott.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző is nehezen viseli, ha a szerettei nincsenek jól, és mai napig éles fájdalmat érez édesanyja korai elvesztése miatt. Hiába a sok siker, Győzike rengeteg lelki és testi fájdalmat élt már át az évek alatt.

Az utóbbi időben azonban minden eddiginél erősebbé vált, és ezt a Párharcban is bizonyítja. Egyesek csak legyintettek, amikor kiderült, Győző ás Gáspár Bea tagjai az új mezőnynek, annak ellenére is, hogy az Ázsia Expresszben már bizonyítottak. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Győző az első napokban két pánikrohamot is kihordott lábon, majd nem sokkal később szeánszot tartott. A nézők imádták a produkcióját, bár ekkor még nem is sejthette, milyen kihívások várnak rá.

Vállalta, hogy siklót vesz a szájába, ami ide-oda mozgott, de teljesítette a feladatot. Győző ezzel nem nyugodhatott meg, mert végig kellett néznie, ahogyan Bea bemászik egy koporsóba, majd azt lezárják.

Azonnal sírás közeli állapotba került és noha egyszerűnek tűnt a kihívás Bea részéről, tudni kell róla, hogy nem szereti a bezártságot. Győző közben odakint egyre rosszabb állapotba került, borzalmas volt mindezt átélnie.