Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,56 Ft
Euró
383,71 Ft
Font
450,57 Ft
Bitcoin
68,607 $

Gáspár Győző majdnem pánikrohamot kapott, de szájába vette a siklót (videó)

Nem gondoltuk volna, hogy Győzike képes lesz megtenni, de megtette, amivel ismét bizonyított a Párharcban.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Aki kicsit ismeri Gáspár Győzőt, az tudhatja róla, vannak bizonyos félelmei. Tudta jól, hogy a Párharcban akár többször is rátörhet a pánikroham, ami végül megtörtént, de szerencsére folytatni tudta a játékot.

Gáspár Beának is voltak necces pillanatai, ám amit legutóbb élt át Győzike, az minden eddiginél nehezebb volt számára. Szeánsszal hangolt a folytatásra, de akkor még nem tudhatta, mi vár rá. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Stohl András finoman utalt rá, nem biztos, hogy Győzikét kellene kiválasztani a feladatra, hiszen tisztában volt vele, mi lapul az üvegben. Győző azonban le akarta győzni a félelmét, és minden megtesz a csapatért.

Amikor azonban meglátta, hogy egy kígyófélét rejt az üveg, amit majd a szájába kell venni, majdnem eluralkodott rajta a pánikroham. Nehéz szülés volt, András is segített Győzikének, aki végül teljesítette a feladatot.

Voltak mélypontok és nem sokan gondolták volna, hogy Győző sikerrel jár a fóbiája miatt. Sokan mások valószínűleg képtelenek lennének erre, így most Győzike saját magának is bizonyított.

Gyurcsány szerint nem lesz köszönet abban, ha az emberek megismerik Magyar Pétert

Gyurcsány Ferenc szerint előbb-utóbb kiderül, ki is az a Magyar Péter, de azon a véleményen va, hogy abban nem lesz köszönet.