Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Hihetetlen képsorok, ahogyan Győzike rángatózós szeánszot tart a Párharcban

Gáspár Győző két évtized után is tud újat mutatni a televízióban, hatalmas figura, és ezt most a Párharcban bizonyítja.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző eddig két pánikrohamot hordott ki lábon a Párharcban, amik nem voltak egyszerűek. Szabályos halálfélelem jött rá, és akinek voltak már ilyen rohamai, azok pontosan tudják, mit érezhetett Győzike.

Győző ez követően egy riszaviadalon is teljesített Stana Alexandra, a Dancing with the Stars sztárja ellen. Kevéssel kapott Győzike, aminek nyilván nem örült és a csapata nagyon rossz napot zárt. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A TV2 sztárja rendkívül határozottan vágott neki a folytatásnak, és úgy döntött, indián szeánszot tart a villában a csapattársaival. Az elmúlt időszak egyik legviccesebb jelenetét hozta össze, melynek ideje alatt mindenki remekül érezte magát.

Még füstölőket is használt Győző, abszolúte beleélte magát a szerepbe. Nem kell félteni, mindig tudja, hogyan szórakoztassa a nézőket és a csapattársait, akik szintén meglepődhettek, mert még nem látták a Romantic frontemberét.

Győző még az interjúszobában is rángatózott, miközben Bea jókat mosolygott rajta. Ha valaki, ő aztán ismeri a férjét, de Győzike nem egyszer lepte már meg, valahogyan mindig benne van a váratlan, a Párharcban is.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.