Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Cristiano Ronaldo megállíthatatlan a szaúdi ligában, megint gólt lőtt (videó)

Több mint lenyűgöző, amit Cristiano Ronaldo csinál, aki ismét betalált a szaúdi bajnokságban, melynek továbbra is ő a legnagyobb sztárja.

...svg content...Fotó: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Míg Neymar nem sokkal a megérkezését követően súlyos sérülést szenvedett, Ronaldo a pályafutása alatt szinte soha nem volt sérült. Betudható ez annak is, hogy több mint komolyan veszi a futballt, a legnagyobb profiként éli az életét.

Ennek köszönhetően közel 40 évesen is képes arra, amire sok más sztár a 20-as éveiben sem igazán. Emiatt joggal bízhatnak a rajongók abban, Ronaldo a következő években is tagja lesz a mezőnynek. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Esze ágában nincs visszavonulni, hajtják előre a rekordok, és valószínűleg az is, hogy pár év múlva a fiával együtt játszhat egy tétmérkőzésen. Mindketten az Al Nassr játékosai, és most igencsak megy a szekér a csapatnak.

Ronaldo megint gólt szerzett

A dúsgazdag klub négy mérkőzés óta csak nyert, és ez most sem volt másképp. Az Al-Wahda vendégei voltak, akiknek mindössze szépítésre futotta a 81. percben, nem tudtak mit kezdeni a vendégekkel.

Telles már a 11. percben megszerezte a vezetést, majd Al-Amri a 39. percben megduplázta az előnyt. A Manchester United és a Real Madrid legendája pedig a 49. percben köszönt be, és döntötte el véglegesen a találkozót.

Az Al Nassr ezzel a győzelmével 13 mérkőzés után 31 pontos a 35 pontos Al-HIlal mögött. Óriási a versenyfutás közöttük, míg a harmadik Al-Ahli a 26 pontjával kezd lemaradni, de még semmi sem dőlt el.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Az eredmények alapján Magyarék szavazóinak fele 40 év alatti, Orbánék és Gyurcsányék táborának közel kétharmada 50 évesnél idősebb.

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.