Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,866 $

Rácsodálkoztak a TikTokkerek: Szoboszlai számára is csak 24 órából áll egy nap

A Liverpool magyarjának szigorú napirendje van, nagyon nem mindegy, hogy hogyan osztja be a szabadidejét!

...svg content...Liverpool, 2023. október 21. Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Jack Harrison, az Everton játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott FC Liverpool-Everton mérkõzésen Liverpoolban 2023. október 21-én. A Liverpool 2-0-ra gyõzött. MTI/AP/Jon Super
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint arról mi is beszámoltunk a napokban, Szoboszlai Dominik szakmai és személyes témákat is érintett a Fodball Podcast részére adott interjújában, amiben a napi rutinjáról is szót ejtett.

A magyar válogatott csapatkapitányának és a Liverpool középpályásának lenni nem éppen unalmas elfoglaltság, ezt pedig a Mandiner által is szemlézett interjúrészlet is jól példázza: Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

„Négy órád van arra, hogy azt csináld, amit akarsz. Van, aki arra fordítja az időt, hogy megy ide-oda, bulizik. Vagy négy órát leülsz és tanulsz vagy kimész a pályára, és focizol” – fogalmazott Szoboszlai.

A fennmaradó idő természetesen az alvásé és a munkáé, az étkezésekre és a készülődésre további 4 órát számolt rá a 23 éves magyar játékos, aki mondataival valószínűleg arra is utalt, hogy mennyire fontos a szabadidő hasznos eltöltése.

@cambet.sport 👍 Hatalmas igazság #szoboszlai #liverpool #football #soccer #foryou #fyp ♬ Shelby – sergionabeat

Szoboszlai korábban elmondta, hogy az elmúlt években nagyon sokat dolgozott azért, hogy a jelenlegi szintre érhessen. Mindez pedig a féktelen szórakozással minden bizonnyal elérhetetlen lett volna.