Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Alekosz szerint Réka megalázta, meggyalázta a kapcsolatukat

Alekosz nagyon erősen fogalmazott Réka kapcsán, aki több mint csalódott, és úgy tűnik, valóban szakítottak.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz súlyos kritikákat kapott Kecskés Enikőtől, aki undorítónak nevezte őt. Nem sokkal később Réka is azt mondta rá, hogy undorító, és nem akar vele beszélni. A drámai helyzet előtt Ördög Nóriék előtt beszélt Alekosz a szakításról, aki Réka szerint fel sem fogja a társa, min megy keresztül a műsorban mellette.

„Kidobta az ablakon az elmúlt 1 évet.” – mondta Alekosz, addig Réka szerint kész tények elé lett állítva, miszerint a párja elfogadja, hogy ő olyan, amilyen, vagy pedig fel is út, le is út. „Miért a nyilvánosság előtt kell egy ilyen nagyon komoly döntést meghozni?” – tette fel a kérdést Alekosz. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Alekosz szerint zűrzavar keletkezett Réka körül az Ázsia Expresszben, amire mások is hatással voltak, Kucsera Gábor is szóba került, akit továbbra is világbajnoknak hív, ugyanakkor nem hibáztatja őt, de szerinte Réka azóta változott meg, hogy eltöltöttek együtt egy napot.

„Olyan különbségeket vélt felfedezni, hogy rámutatott arra, velem nem jó. Nem azt mondta, hogy vele jó, hanem azt, hogy velem nem jó.” Alekosz a legfőbb bizalmasaként beszélt Rékáról, és szerinte ezzel most elvesztette a barátját.

„A társamat, a legfőbb bizalmasomat veszítettem el. Azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Ezáltal, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hozott engem, hogy ezt a bizalmi kapcsolatot így kiadta, megalázta, meggyalázta az egészet.”

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .