Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Bruce Willis lánya őszintén vallott apja állapotáról: ugyanolyan, mint régen

Mint mondta, igazán hálás, hogy nap mint nap érezheti édesapja szeretetét, emellett szeretnének másoknak is segíteni.

...svg content...Fotó: Bruce Willis amerikai színész az Üveg (Glass) című filmjének bemutatójára érkezik Londonban 2019. január 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Bruce Willis demenciával küzd. 2022 tavaszán derült ki, hogy egészségügyi állapota miatt felhagy a színészi pályával, a családja által kiadott közleményben pedig az állt, hogy Willisnél afáziát állapították meg.

Nemrégiben a színész egyik lánya, Tallulah őszintén vallott arról, milyen állapotban van az édesapja. Drew Barrymore beszélgetős műsorában elmondta, családként ez az ő ügyük, de fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a demenciára. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Fogalmunk sem volt arról, mi is ez. Itt van, családként küzdünk, és felhasználjuk, hogy másoknak tudjunk segíteni. És talán valami jót tehetünk”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy szerinte nincsenek drasztikus változások az édesapja állapotában.

Elmondása szerint Willis ugyanolyan, mint régen. „Azt hiszem, ebben a tekintetben megtanultam, hogy ez a legjobb dolog, amit csak kérhetsz. Szeretetet látok, amikor vele vagyok, és látom az apukámat, aki nagyon szeret engem” – tette hozzá Tallulah.

A Blikk szerint korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a színész már nem ismeri fel a volt feleségét, Demi Moore-t, ráadásul többször nagyon rossznak írták le az állapotát. Így igazán jó hír, hogy lánya végre valami pozitívat tudott mondani a világsztár állapotáról.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.