Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Az MTK elsőként szerzett pontot Pakson, újabb meglepetés az NB1-ben

Újabb meglepő eredmény született az NB1-ben, az MTK pontot szerzett Pakson.

...svg content...Fotó: Stieber Zoltán, az MTK játékosa (b) és a diósgyőri Alexander Vallejo a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott MTK Budapest – Diósgyőri VTK mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. szeptember 2-án. Az MTK 2-1-re győzött. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A Tolna vármegyei együttes idénybeli hatodik hazai meccsén először veszített pontokat otthon, ugyanakkor az egy ponttal sikerült pontszámban befognia az éllovas Ferencvárost. Az MTK négy vesztes bajnoki után szerzett újra pontot.

A második helyen álló házigazda kezdte aktívabban a mérkőzést, annak tudatában, hogy győzelemmel megelőzheti a tabella élén a Kecskeméten vereséget szenvedett címvédőt. Bognár György tanítványai nem csupán az első percekben, hanem az első félidőben végig lényegesen jobban játszottak a fővárosiaknál, több helyzetet is kidolgoztak, ám csupán felső lécig jutottak, a kétszer is nagyot védő Demjén kapuját viszont nem tudták bevenni. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A szünet jót tett a vendégeknek, akik az első játékrészben egyetlen lövéssel próbálkoztak, a második félidő elejétől viszont lényegesen bátrabban és lendületesebben futballoztak és ezzel láthatóan sikerült meglepniük vendéglátójukat.

Az MTK egészen a hajráig jobban játszott, lehetőségeket alakított ki és egyszer a kapufát is eltalálta, ám gólt nem szerzett, ahogy a korábbiaknál lényegesen kevesebbet próbálkozó Paks sem.

(MTI)

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.