Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Csuti elcsukló hangon nyilatkozott a kiesését követően a Dancing with the Starsban

Csuti mély vallomást tett a kiesését követően a Dancing with the Starsban, ami óriási kaland és élmény volt számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sztárjának utolsó tánca nem éppen úgy alakult, mint szerették volna. Sok kritikát kaptak, és Vajk szerint Csuti elbízhatta magát az előző heti produkció láttán, majd a közönség úgy döntött, neki kell elhagynia a versenyt Katicával, így Király Linda megmenekülhetett.

Csuti az interjújában elmondta, amikor elfogadta a felkérést, egyáltalán nem gondolta, hogy mindez ennyi mindent fog neki adni, és fogalma sem volt, milyen lesz számára egy idegen emberrel napi 4-6 órákat együtt tölteni, ahogyan arról sem, hogyan fog táncolni. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

„Csupa-csupa jó dolgot hagytam.” – mondta Csuti, aki szintén küzdött a könnyeivel, mert végtelenül sajnálja, hogy véget ért számára a verseny. Nem tagadja, nagyon szerettek volna eljutni a végéig, viszont mindezt nem kudarcként éli meg.

Csuti és Katica imádta a közös munkát

Nem is a tánc miatt várta igazán a hétvégéket, hanem sokkal inkább a próbák, az előkészületek, a versenytársak okán, akiket imádott. „Nem is konkurenciái voltunk egymásnak.” Elképesztő hangulatról számolt be, ami nagyon hiányozni fog neki, akárcsak Katica, akivel remek kapcsolatot alakított ki.

Elismerően nyilatkozott a profi táncosról, és jobb partnert nem is kívánhatott volna. „Nagyon hálás vagyok azoknak, akik ezt a lehetőséget megadták nekem.” Viccesen megjegyezte, ennek ellenére lehetséges, hogy elmegy hétfőn a próbára, annyira megszerette.

„A világ egyik legboldogabb embere vagyok, hogy a gyerekeim láthattak táncolni.” Csuti legnagyobb élménye az volt, hogy Katicával táncolhatott, aki ugyancsak hálás a közös munkáért, és szintén elsírta magát. A profi táncos azért is hálás, hogy megismerhették egymást, minden pillanatát élvezte, és maximálisan fel tudott nézni Csutira, miután még otthon is gyakorolt.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

Öt autó rohant egymásnak az M7-esen Törökbálintnál

Több autó is egymásnak rohant az M7-es autópályán Törökbálintnál, ami miatt az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.