Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,76 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
450,93 Ft
Bitcoin
70,146 $

Videón, ahogy Jürgen Klopp elborzad az újabb manchesteri zakót látván

Beszédes volt a német edző reakciója a Manchester United kiesése kapcsán.

...svg content...MTI/EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Miközben a Liverpool edzője a Bournemouth elleni továbbjutás után készülődött a meccset követő szokásos sajtótájékoztatójára, hirtelen szembesült a Manchester United Ligakupa-kiesésével.

Jürgen Klopp némi grimasszal, és meglepett hümmögéssel vette tudomásul, hogy Erik ten Hag legénysége hazai pályán 3-0-ra kikapott a Newcastle Unitedtől, ezzel elszenvedve nyolcadik vereségüket a szezonban. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A Manchester United egykori klubikonja, Gary Neville ennél sokkal letaglózóbb véleménnyel volt a Vörös Ördögök teljesítményéről, a Sky Sports szakértőjeként nem fogta vissza magát a vereség után.

Neville először méltatta Lewis Hall gólját, mellyel a Newcastle már az első félidőben 2-0-ra elhúzott, majd a hazai védők teljesítménye kapcsán éles kritikát fogalmazott meg:

„Nézz csak rájuk. Alszanak, panaszkodnak a játékvezetőnek, nyafognak. És miközben ezt tették, a Newcastle megnyerte a meccset” – fogalmazott.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.