Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Ezekkel a gólokkal nyert a Liverpool veretlen riválisa péntek este (videó)

A Liverpoolnak is feladja a leckét a Tottenham, akik magabiztosan vezetik a Premier League idei kiírását.

...svg content...Fotó: EPA/ISABEL INFANTES
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Tottenham teljesen más szellemben játszik az új edző érkezése és Kane távozása óta. Azok, akik aggódtak a rekorder eligazolása miatt, megnyugodhatnak, mert a csapat minden eddiginél eredményesebb.

Kiváló formában vannak, és akkor is nyernek, ha a játékuk nem túl meggyőző. Ezzel szinte a tavalyi Arsenalt másolják, akik az utolsó pillanatokban bukták el a bajnoki címet a Manchester Cityvel szemben. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Könnyen lehet, hogy a Tottenham lesz a következő, akik képesek lesznek a City ellen harcolni. Egyelőre minden jól alakul Londonban, viszont a mostani kiírás is nagyon hosszúnak és keménynek ígérkezik.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tottenham megint nyerni tudott, ezúttal a Crystal Palace otthonában. 2-1 lett a vége, és egy öngól is kellett ahhoz, hogy a Tottenham behúzza a 3 pontot, amivel megerősítették a helyüket az élen.

Időközben a hivatalos összefoglaló videó is befutott, amiben természetesen a gólok is visszanézhetőek. A Tottenham ezzel újabb nyomást helyezett a riválisokra, akiknek fel van adva a lecke.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.