Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,30 Ft
Euró
396,92 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
63,959 $

A platinaszőke csajok nemigazán jönnek be Marics Petinek

Marics Petitől kissé távol állnak a platinaszőke csajok, de legalább megtudhattuk, melyik a kedvenc hajszíne.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Marics Peti és Stana Alexandra monumentálisan jók voltak a Dancing with the Stars második élő adása alatt. Elő is került az első 9 pontos osztályzat, aminek Peti több mint örült, de nem akarnak megállni ennél.

Már javában próbálnak a harmadik élő adásra, és ismét olyasvalamivel rukkolnak elő, amivel meglepetést okozhatnak. Legalábbis ez a cél, és lazításképpen interjút adtak a TV2 stábjának a nagy nap előtt. Soron kívül Ismét napi szélrekord született a fővárosban és megvan az idei ősz első fagypont alatti hajnala is

Alexandra az egyik kérdésre válaszolván azt mondta, a múltban nagyon sokat foglalkozott azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek, és úgy érzi, most igazán önmaga, kimondja a véleményét, de ha nincs igaza, akkor általában bocsánatot kér.

„Sofía Vergara, vagy Ördög Nóri?” – futott be a kérdés Petihez. Viccesen megjegyezte, Nóri már elkelt, a férjét is ismeri, és egy nagyon cuki családnak tartja őket. „Ha tudnék sem rondítanék bele ilyesmibe.”

„Szőke, vagy barna?” Erre is őszintén beszélt Peti, és inkább a barna szín felé húz a szíve, de az ombre még belefér számára, ugyanakkor a platinaszőke már nem fekszik neki, az nem az ő világa a nők terén.