Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

A Chelsea-vel vigasztalódhat a Manchesterben kegyvesztetté vált Sancho

Továbbra sem rendeződött a helyet Erik ten Haggal.

...svg content...MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Akár már a téli átigazolási időszakban távozhat a Manchester Unitedtől Jadon Sancho, aki továbbra sem edz az első csapattal, miután még szeptemberben összetűzésbe keveredett Erik ten Hag edzővel.

Habár néhány héttel ezelőtt már úgy tűnt, hogy sikerült elsimítani a konfliktust a csapattársak közbenjárásával, ez nem sikerülhetett túl jól, hiszen Sancho továbbra sem tért vissza a keretbe – írja a 90min. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindeközben egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az összetűzés miatt távozik a Manchester Unitedtől a 23 éves angol válogatott játékos, akiért a Premier League-ből is vannak érdeklődők, többek között a Chelsea is.

A szélsőt ugyanakkor a Juventus csapatával is szóba hozták, így nem kizárt, hogy hamarosan más bajnokságban is kipróbálja magát. A lényegi kérdés már csak annyi lehet, hogy melyik csapat ajánl érte többet.

A Manchester United belső köreiben ugyanis már szinte biztosra veszik, hogy Sancho hamarosan elköszön a Vörös Ördögöktől, aki a Transfermarkt szerint 32 millió euró körüli összegért igazolhat el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.