Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,27 Ft
Euró
387,86 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
61,025 $

Voksán Virág: mások kapcsolatai nem feltétlenül olyan mélyek, mint a miénk

Voksán Virág a Nyerő Párosban beszélt arról, hogy szerinte mások kapcsolatai egyszerűen nem olyan mélyek, mint az övék.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Voksán Virág sem úszta meg komolyabb kritikák nélkül a Nyerő Párost, már a villán belül is kapott párat. Curtis szerint a DJ olyan egyszerű, mint egy barlangrajz, amivel biztosan nem lopta be magát a szívébe, bár nem is ez volt a cél.

A rapper később sem volt más véleményen, és nem tetszett neki Virág viselkedése, ahogyan más párosoknak sem. Egyesek azt gondolják, hogy Virág irányítja a párját, amivel nagyon nem értenek egyet. Soron kívül Szigorúbb büntetést kér Gyárfás Tamásra az ügyészség

Nem tartják fairnek, hogy ilyen állításokat tesznek egyesek, és az sem igaz, hogy az van, amit Virág mond. Elmondásuk szerint odahaza is megosztják egymás között a dolgokat, nincs arról szó, hogy Virág szerelme ugrálna neki.

A döntő előtti napon beszélgettek arról, hogy szerintük mások kapcsolatai nem feltétlenül olyan mélyek, mint az övék. „Jobban meg fogod becsülni a kapcsolatunkat?” – tette fel a kérdést Virág a párjának.

Virág szerelme 100%-ig megbízik a párjában, és ez nem is kérdés a részéről. Ezzel együtt támogatja őt, és kéz a kézben haladnak előre, nincs szükségük mások segítségére, mert eddig is mindent meg tudtak oldani.