Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Így alakul a boltok nyitvatartása vasárnap, néhány helyen hamarabb bezárnak

A Metro legtöbb áruháza például 18:30-ig, az Aldi üzleteinek jelentős része 19-ig, a Lidl áruházai pedig 19-ig várják a vevőket ezen a napon.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, október 23-a munkaszüneti nap, így a legtöbb áruházlánc, mint például a Tesco, az Auchan, a Spar, az Aldi, a Penny, a Lidl és a Metro is zárva lesz, vagyis érdemes időben bevásárolni a hosszú hétvégére. Ugyanakkor van pár kivétel (mint pl. az OMV Spar expressz üzletek), ennek kapcsán ebben a cikkben írtunk bővebben.

Míg a kisebb, nonstop nyitva tartó boltok, a legtöbb benzinkút, bizonyos vendéglátóhelyek, az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak, a virágboltok, az újságosok, az édességboltok és egyes trafikok hétfőn is várják a vásárlókat, vendégeket. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A Penny közleménye szerint október 22-én, vasárnap a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek, majd egy napra bezárnak, keddtől pedig ismét a szokásos rend szerint várják a vásárlókat. Egyúttal azt is jelezték, november 1-jén, szerdán is zárva lesznek az áruházaik – írta az Infostart.

A startlap.hu összegzése alapján a CBA boltjaiban a nemzeti ünnep előtt és után is a szokásos nyitvatartási idő szerint várják a vásárlókat, míg a Coop és a Real, illetve a Spar és az Interspar esetében érdemes a boltoknál vagy azok honlapján tájékozódni.

A többi áruházlánc az alábbiak szerint lesz nyitva vasárnap:

  • a Tesco hiper- és szupermarketei, valamint expressz üzletei eltérő időpontban, de nyitva tartanak;
  • a Metro legtöbb áruháza 8:30 és 18:30 között tart nyitva;
  • az Aldi üzleteinek jelentős része 7 órától 19 óráig lesz nyitva, azaz a hétköznapi nyitvatartáshoz képest hamarabb zárnak;
  • a Lidl áruházai szintén rövidebb nyitvatartással, jellemzően 7 és 19 óra között várják a vásárlókat;
  • az Auchan legtöbb üzlete 8 órakor nyit és jellemzően 20 órakor zár majd.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.