Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Ezek az élelmiszerboltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén

Többségük hétfőn zárva tart, de vasárnap is számos üzletláncnál rövidített nyitva tartás lesz.

...svg content...Fotó: unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Szombaton még minden élelmiszerüzlet a szokásos nyitvatartási időben várja a vásárlóit, vasárnap azonban már az Aldi, a Lidl, valamint az Auchan is rövidebb ideig lesz nyitva a megszokottnál.

Ugyanakkor az említett üzletláncok egyike sem lesz nyitva október 23-án, mint ahogy a Penny, a Spar, az Interspar, valamint a Tesco és a Metro üzletei is zárva tartanak – írja a Startlap. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Az OMV Spar expressz benzinkutakhoz tartozó üzleteiben azonban hétfőn is lehet majd vásárolni, mint ahogy a CBA üzletlánc esetében is lehetnek olyan boltok, melyek kinyitnak 23-án – ezek kapcsán érdemes az áruházláncok honlapján tájékozódni.

A CBA-hoz hasonlóan a Coop és a Real üzleteknél sincs egységes nyitvatartási rend, ezért ezeknél is előfordulhat, hogy egyes áruházak hétfőn is fogadják a vásárlókat.

A Forradalom és Szabadságharc ünnepnapján a benzinkutak, az ügyeleti rend alapján működő gyógyszertárak, valamint várhatóan egyes trafikok, vendéglátóhelyek, valamint a nonstop boltok is nyitva lesznek.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.