Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

Nem kell félteni Lukasenkát, mindig talál új ellenséget

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök a tüntetések kezdete óta rendkívül kemény és fáradtságos munkát végez, hogy megtalálja a demonstrációk fő felelősét, háttérszálak mozgatóját, a nagy összeesküvőt.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök a tüntetések kezdete óta rendkívül kemény és fáradtságos munkát végez, hogy megtalálja a demonstrációk fő felelősét, háttérszálak mozgatóját, a nagy összeesküvőt.

Sok mindenki felmerült már, az Egyesült Államok és az Egyesült Nemzetek Szervezete is már „összeesküdött” annak érdekében, hogy megbuktassák Lukasenka immáron 26 éven tartó, vaskezű uralmát. Nem kell aggódni, a korábbi TSZ-elnök nem pihen, a legújabb ellenség pedig már meg is van: a NATO. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Meg akarják dönteni ezt a kormányt, és fel akarják váltani egy másikkal, amelyik arra kér egy majd egy idegen országot, hogy küldje itt a katonáit. Ezután ki akarják sajátítani a piacainkat, hogy a saját termékeiket tudják eladni”, vitt bele némi gazdasági fejtegetést Lukasenka. Ezen felül azt is hozzátette, az ellenük esküdött cselszövők Oroszországgal is szembe akarják fordítani a belaruszokat.

Nem meglepő módon, a NATO cáfolta az autoriter vezető állításai, az Észak-Atlanti katonai szövetség főtitkára, Jens Soltenberg például úgy fogalmazott, Lukasenka csak fel akar építeni egy hamis képet a külföldi erők fenyegetéséről, hogy arra tudja fogni a hatósági erőszak szükségességét, és azt a brutalitást, amivel a rendvédelem fellép a tüntetőkkel szemben.

Lukasenka tegnap is megnyilvánult, akkor az ellenük szankciókat kivető Lengyelország és Litvánia ellen, mintegy megfenyegetve mindkét országot, hogy rosszabbul járnak, ha Fehéroroszország válaszol. Elrendelte például, hogy eltereli a litván kikötőktől a kereskedelmet, ami meglátása szerint gazdaságilag térdre kényszerítheti a balti országot.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/navalnij-javulnak-a-tunetek-de-tovabbra-sincs-jol-a-megmergezett-politikus/