Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,787 $

Apja csapatánál folytatja Cristiano Ronaldo Junior

Fabrizio Romano Instagramján jelent meg a hír.

...svg content...London, 2015. november 10. Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. társaságában a Ronaldo címû életrajzi dokumentumfilmjének világpremierjén, Londonban 2015. november 9-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az olasz átigazolási guru nem szokott kacsákról beszámolni, így biztosra vehető, hogy Cristiano Ronaldo fia aláírta szerződését, és az Al-Nasszr U13-as csapatában folytatja ifikarrierjét.

Cristiano Ronaldo Jr. apjához hasonlóan a hetes mezben játszik majd, és már el is kezdte az edzéseket a szaúd-arábiai klub ifjúsági együttesében. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Ronaldo korábban elmondta, fia azt kérte tőle, hogy néhány évig még folytassa pályafutását, hogy a jövőben együtt is pályára léphessenek – erre akár az Al-Nasszrben is sor kerülhet.

A 38 éves portugál a jövő évi Európa-bajnokságon még biztosan ott lesz, ám az sem kizárható, hogy a 2026-os világbajnokságon is pályára lép. Ronaldo akkor már 41 éves lesz.