Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

A Manchester City kinézte magának Kroost, a játékos reakciója meglepő

Sajtóértesülések szerint Kroos már reagált is arra, hogy a Manchester City jelezte, szívesen látnák a csapatban.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Kiko Huesca
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Defensa Central értesülései szerint a Manchester City edzője, Pep Guardiola 2024-ben le akarta szerződtetni Toni Kroost, akinek 2024. június 30-án jár le a szerződése a Real Madriddal, így januárban egy igen komoly összegért cserébe és a csapatban fontos szerepet szánva neki akarták átcsábítani.

Ugyanakkor azt is fontos megjegyezni, hogy maga a Real Madrid is rendkívül elégedett a játékossal, sőt: kifejezetten meglepődtek azon a nagyszerű teljesítményen, amit a szezon elején nyújt. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Carlo Ancelotti pedig eleinte úgy vélte, hogy Kroosnak is inkább másodlagos szerepet adnak, mint Modricnak, csakhogy Kroos bebizonyította, hogy olyan létfontosságú jelenléte a pályán, hogy képes irányítani is a mérkőzéseket.

Amennyiben pedig folytatja remek szériáját, úgy garantált, hogy egy újabb, 2025. június 30-ig szóló szerződéshosszabbítást kínálnak neki, noha a játékost ismerve valószínűleg csak az utol pillanatban fog dönteni az ügyben. Ráadásul most egyértelműen jelezte is, hogy mik a tervei a jövőre nézve.

Amikor ugyanis csapattársai elmondták neki, hogy milyen hírek röppentek fel a sajtóban a jövője kapcsán, a játékos megosztotta, számára egyértelmű, hogy a Real Madrid lesz az utolsó csapat, melyben játszik:

„Ha elhagyom Madridot, akkor azt azért teszem majd, hogy visszavonuljak, mert a világ összes pénzéért sem megyek más klubhoz.”