Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Valkusz Milán szerint Krausz Gáborék voltak a leggyengébbek a Dancingben

Valkusz Milán elmondta a szubjektív véleményét, miszerint Krausz Gáborék voltak a leggyengébbek a Dancing with the Stars első élő adásában, mégis simán továbbjutottak.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Idén már csak három zsűritaggal dolgozik a Dancing with the Stars, ami a műsor előnyévé válhat, mivel szigorúbb ítéletek fognak születni. Ezt láthattuk is az első élő adás alatt, Hunyadi Donatella is igencsak meglepődött a pontszámokon, és majdnem kiesett.

Marics Petit sem emelték a magasba a zsűritagok, addig Király Linda olyan tüzesen táncolt, mint azelőtt soha. Egyelőre senki sem emelkedik ki úgy a mezőnyből, mint korábban Gelencsér Timi, Tóth Andi és a legutóbbi győztes, Csobot Adél. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Várhatóan ez egy sokkal szorosabb mezőny lesz, és nem kizárt, hogy férfi győztest avatunk. Csutinak ez is ez a terve, viszont ő is kapott pár kritikát, nem táncolt akkorát, mint amire többen számítottak volna.

Simon Kornél azonnal kiesett, és igen csípősen fogalmazott, mert szerinte a zsűri ezt most nagyon benézte. Ezzel szemben Krausz Gáborék elsőként léptek színpadra, és elsőként is jutottak tovább a következő körbe.

Valkusz Milán, aki Gelencsér Timi háttérműsorának vendége volt, azt mondta, nála Gáborék voltak a leggyengébbek, amivel nem mindenki értett egyet. Ugyanakkor szerintük szerencséjük volt, hogy ők indíthatták útjára az új évadot.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.