Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,950 $

Kilógó alkatrész ránthatta ki a kőoszlopot, ami ráborult egy kisfiúra Pesterzsébeten

Az egész iskola gyászol, nyilatkozott az igazgató.

...svg content...Budapest, 2023. október 10. Tûzoltók és mentõk egy pesterzsébeti iskolánál, ahol egy teherautó kõkerítésnek ütközött, ami rádõlt egy 9 éves gyermekre és édesanyjára 2023. október 10-én. A fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyja lábsérülést szenvedett, õt a traumatológiai centrumba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

A XX. kerületi Gyulai István Általános Iskola igazgatója, Lernyei Ákos a Tényeknek adott nyilatkozatában közölte, mi lehetett az oka annak a keddi tragédiának, melynek következtében egy kilenc éves kisfiú életét vesztette.

„Jelenlegi információink szerint a teherautóból kilógó alkatrész akadt bele az iskolakapuba, és kirántotta egyben az azt tartó kőoszlopot” – fogalmazott az igazgató. Soron kívül Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

A tragédia során a kisfiú édesanyja is megsérült, a teherautó sofőrjét pedig őrizetbe vették, ellene halált okozó közlekedési balesete vétsége miatt indult eljárás – írja a Blikk.

A balesetet követően gyászba borult az egész iskola, az igazgató elmondta, hogy a diákokat és a tanárokat is pszichológus segíti a tragédia feldolgozásában.

Csütörtökön közel ezren érkeztek az iskola előtt tartott megemlékezésre, rengeteg gyertyát és virágot helyeztek el a szörnyű baleset helyszínénél.

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.