Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztankovics: „A Ferencvárosnál már előttem is nagy munkát végeztek”

Sztankovics nagyon jól érzi magát a Ferencvárosnál, és büszke arra, hogy a Fiorentina ellen is képesek voltak győzelemre játszani.

...svg content...Fotó: A Ferencváros játékosai a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában játszott olasz Fiorentina és a Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt a firenzei Artemio Franchi Stadionban 2023. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros ismét a régi erejét mutatja, mint amikor még a Bajnokok Ligájában játszottak. Idén hamar elvesztették erre a lehetőséget, akárcsak az Európa-ligára, de Máté Csaba irányításával rendkívül erőssé váltak.

Azóta szinte csak nyer a csapat, és ez Sztankovics vezetésével sincs másképp. Sőt, a tréner érkezésével még egységesebb és veszélyesebb a csapat, ami a Fiorentina elleni mérkőzésen is látszott a Konferencia-ligában, és ne feledjük, 2-2 ide vagy oda, továbbra is a magyar csapat vezeti a csoportot. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A Ferencvárosnál már előttem is nagy munkát végeztek az elmúlt években. Ha ez a klub így tudott fejlődni az elmúlt években, akkor erre velem is képes. Bátor mentalitással rendelkezik a Fradi, nekem is annak kell lennem.” – fogalmazott Sztankovics a fradi.hu hasábjain.

„Szerintem amiben már sokat fejlődtünk, az a szervezettség és az akarat. De nem elégszünk meg, mindenben fejlődnünk kell még. A szurkolóinknak jár a legnagyobb köszönet, hiszen ilyen messzire eljöttek.”

Sztankovics mindenkinek köszönetet szeretne mondani a hangulatért, ami páratlan volt. „Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, hogy ilyen fantasztikus hangulatot varázsoltak ezen az estén, és közel 100 percig folyamatosan buzdítottak minket.”