Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Két palesztin fegyveres vesztette életét az izraeli erőkkel való összecsapásban

Az AP a palesztin egészségügyi minisztérium jelentése nyomán számolt be arról, hogy két palesztin fegyveres életét vesztette csütörtökön Ciszjordániában, miután az izraeli erők katonai rajtaütést hajtottak végre. Nem sokkal később az izraeli hadsereg is megerősítette a rajtaütést. Közleményükben arról számoltak be, hogy az izraeli csapatok a kora reggeli órákban rajtaütést hajtottak végre a Tulkarem menekülttáborban, […]

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Alaa Badarneh
Közel-Kelet

Takács Petra

Szerkesztő

Az AP a palesztin egészségügyi minisztérium jelentése nyomán számolt be arról, hogy két palesztin fegyveres életét vesztette csütörtökön Ciszjordániában, miután az izraeli erők katonai rajtaütést hajtottak végre. Nem sokkal később az izraeli hadsereg is megerősítette a rajtaütést.

Közleményükben arról számoltak be, hogy az izraeli csapatok a kora reggeli órákban rajtaütést hajtottak végre a Tulkarem menekülttáborban, miután pedig a katonák tűz alá kerültek, két palesztin fegyverest lelőttek, akik a helyszínen életüket vesztették. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Az összecsapásokban továbbá öt határőr is megsérült. A Gázai övezetet uraló Hamász militáns csoport később állította, hogy mindkét palesztin fegyveres a Hamász tagja volt, ám ezt egyelőre nem sikerült független forrásból megerősíteni.

Immáron 18 hónapja tart a megszállt területen az erőszakhullám, miután az izraeli hadsereg szinte minden este rajtaütéseket hajt végre palesztin városokban, ami gyakran halálos összecsapásokat vált ki a palesztinokkal.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .