Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

A Sony osztályozná a gamerek játékstílusát

Egy friss és ropogós szabadalom egy olyan új rendszerre utal, mely elemezné a játékosok kedvenc játékstílusát, s ez alapján bizonyos műfajokba tartozó címeket ajánlana.

...svg content...Fotó: Unsplash/Matoo.Studio
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nyilvánvaló, hogy nincs két teljesen ugyanolyan játékstílus, ám úgy tűnik, a Sony ezúttal is minden egyes játékosára gondolt: a vállalat vadonatúj szabadalma ugyanis arra utal, hogy a Sony elemezni szeretné a jövőben a gamerek játékstílusát, hogy aztán ennek megfelelő címeket javasoljon.

A videójátékok garmadája sokféle élményt kínál, az olyan első személyű lövöldözős játékoktól kezdve, mint a Call of Duty, egészen az olyan epikus JRPG-kig, mint a Final Fantasy 16. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Ráadásul azt is érdemes megemlíteni, hogy a rengeteg különböző műfaj és a folyamatosan megjelenő új címek miatt könnyen előfordulhat, hogy nem is értesülünk olyan címek debütálásáról, melyeket játékstílusunk alapján egyébként imádnánk.

A Sony legújabb szabadalmával épp ezen a helyzeten kíván változtatni: a vállalat az elmúlt pár évben számos olyan dokumentumot nyújtott be, amelyekben részletesen ismertette azokat a koncepciókat, amelyek segítenek a játékok élményszerűbbé és mindenki számára elérhetőbbé tételében, ilyen például a fogyatékkal élők számára kifejlesztett Access Controller, melynek specifikációiról korábban részletesen beszámoltunk.

Az új ötlet pedig abban segíthet a gamereknek, hogy könnyebben találjanak új játékokat egy adott műfajban. Maga a szabadalom egy olyan rendszert részletez, mely elemezné, hogyan viszonyul egy játékos egy bizonyos játékhoz, és a játékstílusa alapján ajánlásokat tenne más címekre – de nem úgy, mint a Netflixhez hasonló streamingszolgáltatók ajánlórendszerei.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.