Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Tuvic Aleksandra szeretne édesanya lenni

A TV2 egyik legújabb sztárja, Tuvic Aleksandra elárulta, szeretne édesanya lenni, megtapasztalni az anyaság szépségeit.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra korábban A Nagy Ő-ben és a Farm VIP-ban is szerepelt. A rendkívül vonzó és csinos lány jelenleg a Kőgazdag Fiatalokban szerepel, ami ugyancsak nagy sikerrel fut a TV2 képernyőjén.

Aleksandra szereti a luxust, ezt nem is tagadja, és olyan vonalakat hozott össze magán, hogy arra már nincsenek szavak. A többség vonzónak tartja, irigykednek is rá emiatt, de remekül kezeli a kritikákat. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

Adódik a kérdés, szeretne-e gyermeket, többek között erre is válaszolt a népszerű Instagram oldalán. Azok, akik azt gondolják, Aleksandra nem tervez anya lenni, azok igen nagyot tévednek, mert nagyon is.

„Tervezel gyereket vállalni?” – jött egy újabb kérdés a TV2 sztárjának Instagram oldalára. „Igen. Szeretnék majd gyereket. Egyelőre nem vagyok ráfeszülve a témára. Sőt, sok más tervem és célom van a közeljövőt tekintve, de pár éven belül már el tudom magamat képzelni anyukaként is.”

„Ember tervez, Isten végez. Majd minden úgy alakul, ahogy annak lennie kell.” – fogalmazott a rendkívül csinos Aleksandra. „Köszönöm a sok kérdést, mára ennyi elég volt. Fogok még csinálni kérdezz-feleleket. Most már alcika van, mindenkinek szép álmokat.”

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.