Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

Alekosz bejelentette a visszatérését a képernyőre, szerelemszakértő lesz

Mindamellett, hogy az Ázsia Expressz új évadának egyik főszereplője lesz, különleges lehetőséget kap a Super TV2-től.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz is része volt az Ázsia Expressz mezőnyének, ami rengeteg kalandot hozott számára. Hamarosan levetítésre kerülnek a hónapokkal ezelőtt rögzített felvételek, és megtudhatjuk, mi történt a ValóVilág valaha volt egyik legismertebb szereplőjével.

A csalódások sem kerülték el mostanában, adatlapja szerint jelenleg egyedülálló, és most megérett benne a gondolat, hogy átadja a tudását. Valószínűleg ismét tömegeket fog vonzani a képernyőre, nemcsak az Ázsia Expresszben. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

„45 éves pályafutásom alatt volt időm és különleges lehetőségem tömkelege arra, hogy az ismerkedést csajozást, valamint a hosszabb kapcsolatoknak a természetét elemezzem, gyakoroljam. Kész van. Tudásomat, professzionális szintre emeltem.” – írta a népszerű Facebook oldalán.

„Ezalatt az időintervallum alatt önök végignézhették legendás hódításaimat és bizony együtt nevettünk ünnepeltünk. Most, úgy éreztem, itt az ideje, hogy tudásomat átadjam a fiatalabb generációknak. Tanuljanak, érlelődjenek általam. Hajrá!”

„E – szaktudást és tapasztalatot vette most igénybe a Televízió. A lakosság pedig mindennap 19.00-tól tekintheti meg a teljesítményemet, nemkülönben tudásomat, és értékelheti a Szuper TV2-n azt. Évtizedes sikerkarriert építettem fel a nőkre.”

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.