Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,215 $

Tóth Gabi: „Én voltam kegyetlen igen, és? Nem lehetek őszinte?”

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában is nagyon őszintén fogalmazott, az egyik versenyzőnél talán túlságosan is.

...svg content...Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi is furcsán nézett néhány produkció láttán vasárnap este, mert Köllő Babett versenyzői közül sokan nem ütötték meg a mércét. Babett annyira elkeseredett emiatt, hogy elsírta magát a kamerák előtt.

Sőt, volt egy komolyabb vitája Gabival, és gyorsan rendre is teremtette az énekesnőt. Nehéz este volt, viszont meg kellett hozni bizonyos döntéseket, amik néhol nagyon fájóak lehetnek a versenyzők számára. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Kapitány Evelin is csalódást okozott, sokkal többet vártak tőle. Gabi nyersebb formában fogalmazta meg a véleményét, és közölte a versenyzővel, hogy kevés az adottsága ahhoz, hogy bejusson az élő show-ba.

„Nagyon őszinte leszek hozzád drága. Kevés az adottságod ahhoz, hogy itt legyél. Sajnálom.” – mondta a nyersebb véleményét Gabi, aki ezúttal nem szépítette a dolgokat, amivel nem mindenki volt elégedett.

„Most kegyetlenek voltatok gyerekek…” – reagált Majka Gabiék véleményére. „Én voltam kegyetlen igen, és? Nem lehetek őszinte?” – tette fel a kérdést az énekesnő. „Mit nyammogjak egy olyan előadón, aki ha ezt visszanézi magáról, kellemetlen lesz.”

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.