Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,11 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
452,26 Ft
Bitcoin
62,721 $

A Manchester United tavalyi gólzsákja eddig csak árnyéka önmagának

Erik ten Hag aggódik Marcus Rashford teljesítménye miatt.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Katasztrofálisan alakult idáig a Manchester United idénye, a csapat hét fordulót követően mindössze a tízedik helyen szerénykedik, három győzelem mellett négy vereséget szenvedtek, legutóbb a Crystal Palace elleni hazai meccsükön is kikaptak.

A Vörös Ördögök számos nehézséggel kellett, hogy megküzdjenek az elmúlt hónapokban, a botrányok sorozata és a klub eladása körüli huzavona miatti bizonytalanságok pedig az eredményeken is meglátszanak. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Ha mindez nem lenne elég, a United előző idényének húzóembere, a nemrég szerződését meghosszabbító Marcus Rashfordnak egyálalán nem megy, nyolc tétmeccse alatt csupán egyetlen gólt szerzett – írja a 90min.com.

Rashford a 2022/23-as szezon során 56 mérkőzésen 30 gólt szerzett, ezzel a csapat gólkirálya volt, ten Hag pedig ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsák a 25 éves játékost, aki végül rábólintott a klub ajánlatára, és 2028-ig hosszabbított.

Ten Hag a mostani hullámvölgy kapcsán, a Crystal Palace elleni vereséget követően elmondta, játékosa tisztában van azzal, hogy jobb teljesítményre is képes lenne, de keményen dolgozik azért, hogy ismét jó formába lendüljön.

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

Most vegyen DDR5 memóriát, akinek a közeljövőben szüksége van rá

A HBM memória iránti növekvő kereslet miatt piaci elemzők 15-20%-os DDR5 áremelkedést jósolnak a következő évben.

Vitézy üzent Karácsonynak: „ideje, hogy hazagyere Salgótarjánból”

Véleménye szerint Budapest azért is vált pártpolitikai csatatérré, mert a főpolgármester Salgótarjánban kampányol ahelyett, hogy a fővárost vezetné.