Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Neymar kihagyott büntetője, még mindig nincs gólja

Neymarnak továbbra sem úgy a játék a szaúdi ligában, mint sok más sztárnak, egyelőre büntetőből sem tudott betalálni.

...svg content...Fotó: EPA/STRINGER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar már korábban is rengeteg kritikát kapott a játéka miatt, és egy ideje egyértelmű volt, hogy a PSG meg akar válni tőle. Óriási pénzt fizettek érte a Barcelonának és a világ egyik legjobban kereső játékosává tették.

Azóta a viszonyt igencsak megromlott közöttük, Neymar elkezdett kitalálni, de nem sokkal később a PSG is reagált erre. Az újabb botrányba keveredett brazil végül úgy döntött, hogy a szaúdi ligát választja, és az Al Hilal játékosa lesz. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Rekordösszeget kap, ennyit még nem keresett azelőtt, viszont máris kikezdték a teljesítménye miatt. Miközben Ronaldo ontja magából a gólokat, Neymarnak egyetlen egy gólja sincs, bár a három lejátszott mérkőzésén kiosztott három gólpasszt.

Eddig több mint 200 percet volt a pályán új csapata színeiben. Legutóbb hazai környezetben fogadták az AL Shababot, akiket két kései góllal győztek le, köszönhetően Koulibaly-nak és a remek formának örvendő Mitrovicsnak a 68. és a 78. percben.

Ugyan Neymar büntetőt rúghatott, nem volt szerencséje. A bajnokságot az Al Hilal vezeti 20 ponttal a 19 pontos Al Ittihad és az Al Taawon előtt, majd jön Ronaldo csapata, az Al Nassr 18 egységgel.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.