Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Messi nélkül nem megy, kikapott a döntőben az Inter Miami (videó)

Az Inter Miami az US Open kupát is megnyerhette volna, de jól látszik, hogy Messi nélkül a csapat nem tud igazán eredményes lenni.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mivel már Messi sem fiatal, egyre sérülékenyebbé válhat, és legutóbb is megsérült. Ettől függetlenül a klasszisa állandó, valami egészen elképesztő teljesítményre képes, de ha nincs ott a pályán, ő sem tud mit tenni.

Korábban már beszámoltunk Messi helyzetéről, aki nem sokkal a US Open kupa döntője előtt sérült meg. Ezzel igencsak változtak az esélyek, és a Houston Dynamo dörzsölhette a tenyerét, mert tudták jól, Messi nélkül messze nagyobb az esély arra, hogy győzzenek. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Nem volt meglepetés, hogy Messi nem lehetett ott a kezdőben, de még csak a cserék között sem. Alba ugyancsak hiányzik sérülés miatt, és ez már túl sok volt David Bekcham csapatának, elbukták a döntőt.

A Houston a 24. percben szerezte meg a vezetést, majd nem sokkal később büntetőből is betaláltak. Ezek után gyakorlatilag minden eldőlt, és igen hamar, majd az Inter Miami ugyan betalált, már csak a hosszabbításban szépítettek.

Ez egy újabb példa arra, hogy az Inter Miami nem bírja el Messi hiányát, és Alba ugyancsak fontos láncszeme a csapatnak. Természetesen mindenki csalódottan vonult le a gyepről a Miami játékosai közül.

47 fokos hőség tombol Indiában, vörös riadó van érvényben

Elviselhetetlen a kánikula Indiában, vörös riadót rendeltek el.